Vigtigste / Cyste

Endonorm. anmeldelser

Samlet antal beskeder: 106

10/06/2014, Irina
God eftermiddag Som det allerede har efterladt en anmeldelse af Endonorm. Nu vil jeg vende tilbage igen. Historien er dette: Jeg har en multinodulær goiter, der lægger pres på strubehovedet. For cirka 1,5 år siden begyndte jeg at gå til endokrinologer. Der blev jeg testet: hormoner er normale, kirtlen er ikke forstørret, 2 knuder på hver side på ca. 1 cm hver. Tordenvejr blev punkteret, og så hvis de viser resultaterne af en operation. Jeg læser grimme ting om punktering og alt andet. Jeg vil ikke have hele mit liv så sidde på hormoner, foruden er jeg kun 30, og der er endnu ingen børn endnu, jeg vil føde. Så sendte læger. Begyndte at grave internettet. Fundet Endonorm, jeg købte det og begyndte at drikke. For det første en tablet om dagen, foreskrevet en måned. Det ser ud til, at min hals er blevet mindre øm. Jeg fandt det på internettet om homøopati og gik til en homøopat. De så på mig der, de sagde, at de var forkerte, foruden skjoldbruskkirtlen sagde de, at vi ville rense kroppen senere for at helbrede. De gav bolden, foreskrev Gormel og Galium-helvede i dråber. Hun fortalte et homøopat om endonorm, hun sagde det ikke ville være værre - drikke. Så ham en anden måned 2 med bolde. Jeg kom en gang hver tredje måned, de gav mig nye bolde. Endonorm sluttede, og jeg stoppede med at drikke det. I seks måneder tabte jeg 10 kg og bygget det. Ved gentagen undersøgelse så den samme læge 1 højre 6-7 mm og 2 forlod 3-5-6 mm Hormoner er normale. Larynxen knuses ikke. Homøopatet annullerede nogle medicin for mig, jeg har ikke drukket endonorm. Det var sommer. Efteråret kom og startede, presser igen halsen. Jeg gik til at blive kontrolleret og igen - 4 knuder, hver i henhold til se. Lægen sagde at gå og prøv en anden homøopati, hvis det ikke virker straks for punktering. Skræmmende. Og jeg vil ikke gå til lægerne for operation. Dette er ikke en mulighed. Igen købt endonorm. Måske var det ikke nødvendigt at stoppe med at drikke det, før alt går væk.

12/11/2014, Elena
Irina, jeg havde den samme situation! Men kun jeg gik ikke til en homøopat, men lægen advarede mig om endonorm - drik kurset, se analysen, kurset, analysen, og hvis alting er godt, så er det nok nok kun i efteråret. Og jeg drak det fald, men det tænkte jeg, og det gjorde det ikke. Lige nu forstår jeg den tabte - jeg håber det vil være som før, og sådan en pause vil ikke være kritisk.

01/15/2014, Marina
Hvis stoffet er på cinquefoil, så hvorfor ikke købe Endocrinol i et normalt apotek: billigere, vil det ikke dræbe dig med hyperfunktion, fordi det ikke indeholder tang?

01/08/2015, Alevtina
Jeg er en obstetriksk-gynækolog (46 år) om endocrinol og endonorm: disse er virkelig ens kosttilskud, begge med hvidfinger, men de er dog meget forskellige stoffer, selvom de samme indikationer. For det første er der i endonorm, ud over cinquefoil og kelp, også lakridsrod og en serie, som igen har en mere forskellig virkning på skjoldbruskkirtlen (skjoldbruskkirtlen). for det andet: endonorm gennemgik kliniske forsøg på frivillige med forskellige skjoldbruskkirtsygdomme, hvilket viste, at dets effektivitet blev bevist i forskellige skjoldbruskkirlsygdomme, selv med thyrotoksicose (kun i dobbeltdosis) for det tredje: endonorm indikerer klart dosis af hver komponent og afhængigt af Fra denne dosis er lægemidlet foreskrevet i hvert tilfælde i en bestemt dosis. som ikke er endocrinol. Jeg tror, ​​at endonorm er mere effektivt end endocrinol, selv om jeg så forbedring hos patienter med hypothyroidisme hos endocrinol. Hvad angår indlæggelsens varighed kan desværre endokrine lidelser (i dette tilfælde skjoldbruskkirtlen) ikke helbredes og kan kun opretholdes tæt på normale niveauer ved hjælp af hormoner eller sådanne kosttilskud, selvfølgelig med kurser på 2-3 måneder med afbrydelser som angivet af fabrikanten

02.26.2014, Elena
Marina, i endokrinolen indeholder blandt andet et græs af Potentilla hvid. Bare på grund af denne kendsgerning vil jeg ikke virkelig købe det.

11/01/2013, Lyudmila
Velkommen! Jeg er 58. Hypothyroidisme, autoimmun thyroiditis, multinodulær goiter. Pro læger er enige med alle. Med hensyn til BEHANDLING for første gang anvendt til Kina, en herbalist foreslået decoctions, jeg ved ikke, hvad der var der, jeg drak i 3 måneder, TSH faldt til midten af ​​normen, T4 steg for godt, knudepunktet til venstre blev løst (herbalistens advarsel bør vælges med erfaring med skjoldbruskkirtelbehandling) Jeg begyndte at kræve mere, jeg blev tvunget til at komme til Kina, jeg tog flere infusioner i 4 måneder, da jeg åbnede den første pakke, viste det mig ikke min smag, jeg tror de kunne have ændret det, men efter den første måned steg TSH. Lyst i lang tid med en herbalist, indtil jeg hørte en smart idé, bliver skjoldbruskkirtlen sygdom fortjent i lang tid, så det kan ikke og bør ikke passere hurtigt. I løbet af denne tid lærte jeg om Dr. Ushakov, var ved receptionen, diagnosen vegetativ vaskulær dystoni, han gennemgik en behandlingsforløb. Så igen i Kina, igen givet bouillon i 4 måneder. Efter 2,5 måneder blev decoktionerne krøllet, efter 2 måneder TSH 2.66, efter 3 måneder, og jeg nedskæret, færdig TSH, 3,78, drikede ikke mere. I løbet af denne tid læste jeg på Ushakovs hjemmeside en artikel om alternative metoder til behandling af skjoldbruskkirtlen. Hun tog alt vitaminet og andre på anbefalingen i AMVEI, og derefter også sin mands venn med hendes koral, tog også en flok der. Efter 2 måneder begyndte søvnløshed, jeg indså, at jeg var gået for langt med KORAL, jeg holdt op med at drikke alt, men jeg gjorde TSG 3,67. Dette 0,1 som smerterne for sjælen. Nu vil jeg drikke gradvis og gradvist. Potentilla rod og rød rod vil notere tak. Trykket vendte tilbage til det normale, selvom det var op til 130. Jeg har det godt, i december skal jeg gentage for Ushakov.
Hvis nogen, vil min erfaring være meget glad. Sundhed for alle!

10/29/2013, Kristina
Jeg er bare i panik, jeg har hyperthyroidisme + Basedows sygdom - hormoner går offline og TSH - på nuler. Jeg er vegetar, efter 3 af deres fødsler er et barn 2 år, disse 2 år er ikke månedlige. Jeg er imod al traditionel medicin, især russisk. Jeg er behandlet med homøopati, men det er ikke altid muligt at drikke, mens man drikker, TSH'en er altid på nuller. Jeg vil prøve endonorm. Ifølge Verdenssundhedsorganisationen døde 7 børn af propitsil om året, og jeg kunne ikke huske hvor mange voksne. Og om tyrosinindikatorer og endnu mere! Har du brug for dette? Vi har dødsfald foran Zimbabwe. Læger er ligeglad med hvad der vil ske med dig efter disse piller. De er ikke ansvarlige for dette, da dåren selv døde. Jeg tror også, at alle sygdomme skyldes fornærmelser, misundelse, jalousi, generelt fra hovedet. Behov for at ændre dig selv. Der er sådan en naturopath MARVA VARGASHAKOVA OHANYAN, se på hendes foredrag. Det behandler generelt alle sygdomme og psoriasis og diabetes.
og vores skjoldbruskkirtlen er sultende med at drikke urter og citrusjuice. Hvis endonorm ikke hjælper, vil jeg sulte på det. Hun anser læger for at være fjender mod menneskeheden, hvorfor de ikke citerer statistikker efter at være blevet behandlet med deres tyrosin mv.

12.06.2014, Marina
Jeg har en bazedovoy sygdom. Hun blev behandlet med Mercazolil ved Institut for Endokrinologi - det hjalp hende tæt og meget kort. Der var en forværring - jeg købte den russiske endonorm - testene var sååå dårlige, mcg under soklen T3-T4 var overvældende. Præcis en måned senere gentog hun sine tests - Alle hormoner er normale. Og forresten begyndte jeg at føle mig bedre på den tredje dag, hvor jeg tog Endonorm. Måske hjalp nogle ikke, men for mig var det bare en frelse. Jeg følte mig allerede fint + testene var normale, jeg scorede yderligere. Seks måneder senere opstod en forværring - endonorm var meget kære for mig på det tidspunkt, besluttede jeg at finde noget billigere. Jeg købte et ukrainsk stof med cinquefoil - jeg tilbragte en uge alene, ikke kun bemærket nogen forbedring, men jeg blev også hævet og stoppede med at tage det. Derefter forsøgte hun urter og tinkturer fra den berømte herbalist Tovstuha - resultatet er super + Fuldt væk fibroadenoma i brystet 2,9 cm. Ikke et spor forbliver. Men jeg tog tre tinkturer og tre urter - alt dette er bestemt stressende at brygge.

12/11/2014, Elena
Marina, jeg købte heller ikke den første Endonorm, fordi der er to af dem! Russian Endonorm (Phytopanacea) og Ukrainian Endonorm (Viter). Forskellen er kun i et første bogstav. Jeg spørger mig nu, hvorfor den russiske producent ikke vil indgive en retssag mod en sådan falsk.

12/13/2013, Galina
Ja, Kistina, du har ret, i dag af en eller anden grund er vores læger ikke ansvarlige for noget. Foreskrevet, der er ingen brug og derefter shrug: "Så du gik ikke med dette stof!" Jeg har også siden 1990, efter at have forladt officiel medicin, praktiseret traditionel folkemedicin (massage osv.), Og jeg genkender ikke kemiske stoffer. Vi spiser ikke plast? Hvorfor bliver vi så behandlet med syntetiske stoffer og venter på hjælp fra dem? Netop fordi alle af dem har syntetiske bivirkninger, som akkumuleres i kroppen. I et år nu hjalp jeg mig selv og mange andre mennesker med astma, arthrose, hypertension, psoriasis og andre. For at forbedre mit helbred ved hjælp af NATURLÆGEMIDLER. Kommunikation med læger indså jeg, at de er opmærksomme på, at der ikke findes bedre naturmidler, men Sundhedsministeriet godkender ikke dem for optagelse til konventionel medicin, og derfor kan lægerne ikke anbefale dem.

Alle sider med diskussion om dette emne:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Anmeldelser af stoffet endonorm

Hvis du har problemer med skjoldbruskkirtlen, så kan du komme til hjælp af et sådant lægemiddel som Endonorm, som er et kosttilskud. Efter at have læst anmeldelser om Endonorm kan du trække de første konklusioner om effektiviteten.

Dette lægemiddel er lavet af en sjælden whitegrass plante. For at forberede denne kosttilskud er taget plantens rhizom. Efter farmakologiske undersøgelser har det vist sig, at silverweed er i stand til at kæmpe mod forskellige mikroorganismer.

Endonorm Indikationer:

  • hypothyroidisme;
  • hyperthyroidisme;
  • Autoimmun thyroiditis;
  • Diffus euthyroid goiter;
  • Hyperplasi af skjoldbruskkirtlen.

Doseringen og administrationsvejen bør rådes af en læge, som vil være i overensstemmelse med diagnosen og sværhedsgraden af ​​sygdommen. Normalt er dette lægemiddel taget i en kapsel flere gange om dagen før måltiderne. Kurset består normalt af 2 måneder.

Endonorm kontraindikationer indbefatter individuel intolerance over for lægemidlet.

Anmeldelser om Endonorm, såvel som om noget andet stof er modstridende. Nogle bemærker dens høje effektivitet. Andre taler tværtimod om dets værdiløshed og bivirkninger. Under alle omstændigheder opfatter hver organisme det samme lægemiddel forskelligt.

Vores relaterede artikler

27 kommentarer

ethvert kosttilskud - dette er ikke et lægemiddel - og pengeudtagning - 4000 for et kursus er for meget! Jeg har virkelig brug for - jeg har noder - jeg er træt af at drikke tyroxin hver dag - jeg kan ikke se nogen vej ud, skriv mig, jeg venter!

der er ikke noget svar

Irina, prøv at drikke linfrøolie tre gange om dagen i en ske, om sommeren, påfør et nyt tobaksblad til skjoldbruskkirtlen. I det mindste er det ikke dyrt, og du må bare ikke blive modløs, hvis den ikke hjælper hurtigt, fortsæt og fortsæt...

Jeg har drukket Endonorm i mere end et år, naturligvis med afbrydelser. På grund af at Endonorm ikke er billig, skal jeg strække det i 2 måneder (1 dæk 1 / dag)
Resultatet: kvælning (allerede på 2. dag) forsvinder følelsen af ​​angst.. Analysen af ​​hormoner blev normal. Da jeg gik til lægehuset og viste tests (og lægen foreskrev mig hormoner, drikkede jeg dem ikke), og jeg rapporterede at jeg så Endonorm - hun vidste ikke hvad jeg skulle sige til mig. )

Nå, hvorfor bada ikke? Bare vores læger har det uheldigvis ikke lyst til at lægge mærke til dette, de inspirerer også det til mennesker.
Også lægen forsøgte alle at bevise, at endonorm er bare græs, som jeg vil drikke til ingen nytte. Og da mcg ud af 6,3, efter kun et kursus, blev 2,5, var hun selv overrasket og troede ikke, de siger et tilfælde. Nu har jeg ingen problemer, selvom jeg stadig er registreret. Jeg vil bare blive kontrolleret for mig selv og overvåge sundhed.

Jeg plejede kun at tro på læger, og urte- eller kosttilskud var behandling noget ukendt og fjernt for mig. Men når din elskede er syg, vil du forsøge at gøre alt for at hjælpe ham. Min mand havde en autoimmun tereoiditis, og ingen knuder blev fundet godt. Lægen foreskrev straks thyroxin i en dosis på 50, hvilket slet ikke hjalp. Min mand følte det samme, der var ingen forbedring i analysen. Jeg besluttede at bruge internettet og lære mere om sygdommen og behandlingsmetoderne. Jeg læste de mest positive anmeldelser om Endonorm, selvom lægen ikke godkendte det, begyndte min mand stadig at drikke. Resultatet blev heller ikke umiddelbart set, forbedringer begyndte kun at blive vist i den tredje uge af optagelse. Nu nægtede min mand hormoner, jo mere jeg læste, at effektiviteten af ​​at tage dem med tereoiditis er 0! Og det føles godt.

Første gang jeg hører om dette stof.

For 2 år siden blev jeg diagnosticeret med en nodular goiter. Først så de bare på, og når knuderne begyndte at vokse, blev hormoner foreskrevet, men væksten fortsatte alligevel. Derefter foreslog lægen at fjerne knuderne. Jeg søgte efter oplysninger om denne operation. Det viser sig, at knuderne fjernes sammen med en del af kirtlen, så de nægtede operationen. Søgningen efter andre behandlingsmetoder førte til Endonorm, min læge bare grinede, sagde at "From
Kosttilskud opløser ikke knuderne. Men jeg overgik ikke til overtalelse af operationen (som jeg er meget glad for nu), og begyndte at blive behandlet alene. I princippet er intet kompliceret, det er bare strengt nødvendigt at observere stoffet, ikke at gå glip af, alt skal være klart og systematisk. I tre kurser var Endonorm i stand til at stoppe væksten af ​​knuder, og endda reducere dem en smule. Hidtil har det ikke funktet at fjerne dem helt, men jeg vil fortsætte med at drikke det, mens der er en positiv udvikling. Det vigtigste er at undgå operationen.

På et tidspunkt blev du helt fri af stedet ved at tage A-vitamin i store doser. Jeg råder dig til at læse "Nutracevtika" (bog sådan). I 3 måneder er knuden sammen med cysten forsvundet.

Og jeg blev også tilbudt at fjerne skjoldbruskkirtlen. Først gav de en stor dosis tyrosol, kirtlen faldt ikke i volumen i flere år. Jeg var meget dårlig, jeg tror, ​​at fra tyrosol, lægen mener, at et tilbagefald af thyrotoksikose er en direkte indikation for fjernelse. Men jeg nægtede, og i flere måneder drak jeg hvidt filmfrugt og indsamlingen af ​​urter fra sygdomme i skjoldbruskkirtlen "Orthodox herbalist" fra Anapa, nu har jeg en normal mængde kirtler og hormoner.

endonorm skære to kurser alle anbefalede, tilstanden forringet kraftigt, bragte mig til thyrotoksisk goiter 4 st, nu bliver jeg behandlet af lægerne... hvad en fjols jeg var, der ikke gjorde det med det samme, nu blev jeg helt fjernet hele kirtlen, og operationen var vanskelig, fordi jeg havde chancer næsten ikke mere, hyppige paraxysmale angreb begyndte, hjertet er meget revet nu, og jeg er 45 år gammel, ikke lyt til charlatans.. gå til endokrinologen

Dyrt men effektivt. Det vigtigste er ikke at løbe ind i en falsk. Desværre er dyre narkotika falske. Derfor skal du om muligt kræve certifikater. Hvad handel lovligt. Dette gælder ikke kun onlinebutikker, men også apoteker.

Og hjalp mig. Bestilt via internettet. Det tog kun 2,5 måneder. Det var 6,3 og nu 4,9. Fremskridt er meget hurtigt. Sandt nok følger jeg Dr. Ushakovs anbefalinger: Gå tidligt i seng og vågn op tidligt, varm dig selv under et varmt brusebad, spis sødt om morgenen, kig varmt, lad dig ikke bekymre dig om nonsens og spis stadig ikke kød. Der er ikke noget ved Ushakovs kød. Og du skal stadig gøre alt hver dag og forestille dig hvordan du bliver bedre, hvor god vil du få fra dette, hvilket hår vil være og hud, som en smukkere.

Jeg har en nodular goiter, sande knuder
meget lille: 1,2 og 8 mm.
Næsten tre måneder drikker jeg ENDONORM. Det er for tidligt at sige, men når jeg er færdig med kurset -
Jeg vil tage hormonprøver igen og lave en ultralyd. Før det blev forskellige iodomariner ordineret - der var ikke noget resultat.

Jeg har en diffus udvidelse af skjoldbruskkirtlen. Fokaluddannelse i den venstre lob af skjoldbruskkirtlen, total volumen 34,37 cm3. Analyserne er OK. Jeg var ved kirurgens modtagelse, kun operationen blev sagt, sådanne tilfælde behandles ikke. Jeg vil prøve Endonorm, (jeg besluttede at jeg altid ville have tid til en kniv). Jeg læser anmeldelser for det meste hormoner i orden. Fortæl mig ikke, med mit tilfælde, kan dette stof hjælpe nogen?

Jeg havde også en skjoldbruskkirtel. Lægemidlet hjalp mig ikke. Jeg var nødt til at gøre en operation. Selvom et forsøg værd. De siger, at det nogle gange hjælper.

Efter fødslen blev jeg diagnosticeret med AIT, TSH var ude af skalaen om, at alt håret faldt ud og mine negle blev brudt, jeg er helt lydløs. Generelt faldt min skjoldbruskkirtlen fra hinanden for mine øjne. Lægen beordrede mig til at drikke hormoner. Jeg besluttede at prøve Endonorm. Efter tre måneder var resultatet som følger: TSH vendte tilbage til normal, og diagnosen var væk. Før du forsøger tunge hormoner, skal du vende tilbage til naturen. Og læger taler ikke om det faktum, at at have forsøgt at blive behandlet med hormoner, vil der ikke være nogen vej tilbage. Og hver gang dosen vil stige.

Jeg har den samme diagnose som du gør, jeg drikker tyrazole... test er stadig dårlige mange antistoffer... fortæl mig mere detaljeret, hvad og hvor du restaurerede sch.zele

Men hvordan kan du gå i seng tidligt, hvis søvnløshed plager frygteligt under tyrotaxicose? fortæl mig det

Catherine, hvad du skrev, er meget interessant for mig, hvordan kan jeg tale med dig? måske i et af de sociale netværk? hvordan man finder dig

Roxi, du er meget heldig. Tørre ekstrakt af Potentillas rødder er i det væsentlige ren albinin. Så vidt jeg forstod korrekt, er dette et dosisafhængigt stof. dvs. når det er for lidt eller når det er for meget - det virker ikke som det burde være - enten er der ingen effekt, eller effekten vil være det modsatte. Derfor misunner jeg endda dig. Jeg misundner det fremragende arbejde i din mave-tarmkanal, at det suger i alt så godt og hjælper med at spare penge. Roxi, og drikker du stadig noget parallelt? Nå der for at forbedre fordøjelsen eller noget? Endonorm står virkelig som en støbejernsbro, så jeg tænker også på, hvordan man reducerer doseringen uden at reducere effekten. Det ser ud til, at alt er fint, men jeg vil have det billigere. Der var mulighed for at skifte til endocrinol, men der er græs i sammensætningen, så jeg begyndte ikke engang at undersøge det yderligere.
Skriv venligst!

Leonid, og faktisk lægen har ret - noderne kan ikke opløses, men det er muligt at stoppe deres vækst og falde. Med hvad Endonorm gør godt. Det eneste er at være klar på en gang, hvilket måske ikke hjælper, fordi der ikke er to identiske sår, men i det mindste er det for tidligt at slå klokkerne uden at have afsluttet 1-2 kurser. Først efter det kan man sige noget. Og sørg for at blive observeret hos endocrinologen, tag kontrolprøver.

meget velbesluttede noder. Jeg havde 4 noder: 1 meget stort, 3 mindre. De tilbudte ikke - de skulle udføre operationen, men jeg besluttede at eksperimentere. Du kan ikke forestille dig, hvordan lægen skreg og hvordan hun ikke ringede til mig, den mest harmløse ting er obskurantisme. Og da jeg kom med en lille knude (sandsynligvis den største var endnu ikke løst), så - en strålende formulering! Dette er sidste gang, der er sket forkert ultralyd. Der var en lille knude der. Tro ikke på lægerne, eksperimentér dig selv!

Hele året så endonorm. Testene blev værre. Hvem vil risikere deres helbred - et flag i dine hænder og en tromme rundt om halsen!

Fra skjoldbruskkirtlen er jeg færdig med at drikke tre kurser, kun jeg har modtaget prøver. Jeg har alt inden for grænserne for NORM. Men lægen sagde i foråret at tage prøver at se.

I 2013 satte de et skjoldbruskkirtlen adenom. observeret hos lægen siden 2011 DTZ. Men ikke seriøst behandlet behandlingen, men i sidste ende adenom. Sendt til drift, men nægtet. I onkologi sagde lægen, at nogle gange ændrer de ordningen, og behandlingen kan være vellykket. Jeg gik til en anden læge, hun skrev ned et regime for tyrosol administration, en obligatorisk kontrol af blod og hormon test hver måned. Jeg fandt et phytopanacea-websted på internettet, sendte resultaterne af tests og analyser og foreskrev også en læge til administration af tyrosol, og lægen skrev fra webstedet, at endonorm er et kosttilskud, så stop ikke med at tage tyrosol medicin. Jeg tog Endonorm med Tyrozol, strengt efter ordningen og på samme tid. Det er meget vigtigt at overholde søvnmønstre, eliminere alkoholindtagelse, jeg anbefaler stærkt, at du holder op med at ryge, rygere. Tre måneder senere kom jeg til en aftale med professoren, tror jeg godt, hvis adenomen er tilbage, vil jeg gå til en operation. Jeg fik en ultralyd, og den læge, jeg kom til arbejde, spurgte, hvorfor jeg kom til ham, ingen noder, normal blodgennemstrømning, skjoldbruskkirtlen er normal.. bestået test: hormoner er normale, adenom er forsvundet, der er ingen knuder, du skulle have set øjnene på min læge, der sendte mig til en operation)) Hun var helt sikker på, at adenomen selv ikke kunne passere. Men der er en undersøgelse, og alt er smukt naturligvis. Som følge heraf blev jeg fjernet fra registret efter 6 måneder, og jeg drikker endonorm profylaktisk 2 p om året. Det er meget vigtigt at tage en ansvarlig tilgang til behandlingen, du har brug for streng disciplin i din behandling, du skal tage medicin samtidig, slippe af med dårlige vaner (de reducerer al behandling til nul) og selvfølgelig en optimistisk holdning. Sundhed til dig og held og lykke i behandling.

Endonorm er den mest komplette brugsanvisning

God eftermiddag De af jer, der oplever problemer med skjoldbruskkirtlen, er sikkert opmærksomme på den hvide mirakuløse virkning på roden. Om stoffet "Endonorm", der er baseret på silverweeds rod, tror jeg også, at mange har hørt. For dem, der hører om "Endonorm" for første gang, vil det være nyttigt at lære sig denne artikel.

For alle andre - dagens artikel - instruktioner for brug af stoffet "Endonorm". Selvfølgelig, hvis du allerede har købt dette lægemiddel til behandling af skjoldbruskkirtlen, er der allerede instruktioner til brug i hver pakke.

Og denne artikel er skrevet til orienteringsformål for dem, der kun planlægger at købe og søger information om, hvad Endonorm er, og hvordan man bruger det.

Hvilke sygdomme skal bruge "Endonorm"

På grund af det brede spektrum af handlinger, kan "Endonorm" bruges til næsten alle problemer med skjoldbruskkirtlen og ikke kun, nemlig til behandling:

  • tyreotoksikose
  • autoimmun thyroiditis
  • diffus, nodulær og multinodulær goiter
  • til behandling af menopausalt syndrom
  • med sygdomme i det kvindelige reproduktive system, nemlig: endometriose, mastopati, endometriehyperplasi
  • til forebyggelse af skjoldbruskkirtel sygdom

Siden jeg lovede dig en artikel - instruktioner for "Endonorm", så vil vi mere detaljeret analysere brugen af ​​stoffet i hver af disse sygdomme.

Hvordan man tager med hypertyreose, thyrotoksicose

Ved behandling af disse sygdomme anvendes Endonorm ifølge følgende skema:

  1. voksne - 2 kapsler tre gange om dagen
  2. børn fra 12 år - 2 kapsler om morgenen og om aftenen.

Et sådant regime holder sig til fra 1 til 20 dage, så en lille ændring:

  1. voksne - 1 kapsel tre gange om dagen
  2. børn over 12 år - 1 kapsel "Endonorm" to gange om dagen

Behandlingsforløbet for hypertyreose er nøjagtigt 3 måneder, så om nødvendigt gentages det, men mellem kurser er det nødvendigt at tage en pause - 5 dage.

Hvordan man tager med hypothyroidisme og autoimmun thyroiditis, såvel som nodular goiter

Behandlingen for at tage "Endonorm" i autoimmun thyroiditis og hypothyroidisme er som følger:

  1. voksne - 1 kapsel tre gange om dagen
  2. børn fra 12 år - 1 kapsel to gange om dagen

Behandlingsforløbet skal være mindst 2 måneder, og derefter efter en 7 dages pause gentages kurset om nødvendigt.

Hvordan man tager med mastopati, endometriose, menopausalt syndrom, endometriehyperplasi

Til de ovennævnte sygdomme anbefales "Endonorm" at blive taget som følger:

  1. voksne - 1 kapsel tre gange om dagen
  2. Børn over 12 år - 1 kapsel to gange om dagen.

Mindste behandlingsforløb er 3 måneder, så gentag det om nødvendigt efter en 7 dages pause.

Hvordan man tager til forebyggelse af skjoldbruskkirtel sygdom

Endonorm er et af de bedste midler til forebyggelse af skjoldbruskkirtel sygdom. Det er i stand til på en relativt kort tid at genskabe skjoldbruskkirtelfunktionen og normalisere alle metaboliske processer i din krop.

Til forebyggelse tages lægemidlet som følger:

  1. voksne - 1 kapsel 2 gange om dagen
  2. børn fra 12 år - 1 kapsel 1 gang pr. dag

Til profylakse er det nok at tage Endonorm i kun 1 måned. Dette vil være nok til at beskytte din skjoldbruskkirtlen fra problemer i et halvt år. Efter 6 måneder gentages administrationen. I alt 2 gange om året i 1 måned og din skjoldbruskkirtlen er pålideligt beskyttet.

Tager stoffet "Endonorm" og kost - hvad du behøver at vide

For ikke at spilde penge og få en virkelig kraftig effekt fra brugen af ​​"Endonorm" i hele behandlingsforløbet, er det ønskeligt at følge en kost, hvis kerne koger ned til nogle begrænsninger.

Du skal forhindre indtagelse af stoffer, der forårsager forstyrrelse af skjoldbruskkirtlen. Sådanne stoffer kaldes goitrogene. De kan findes i vores mad såvel som i nogle medicin.

Følgende produkter bør udelukkes:

  • alle typer af kål (blomkål, hvid, spire, broccoli)
  • majroer
  • sojabønner
  • voldtægt
  • majroer
  • hirse

Jeg tror ikke, at du spiser roer eller rober hver dag, så der er ikke noget svært her. Og uden kål kan 2 - 3 måneder.

Følgende medicin skal udelukkes:

  • fluoxetin
  • insulin
  • parathyreoideahormoner
  • phenytoin
  • carbamazepin
  • phenobarbital
  • østrogene svangerskabsforebyggende midler

Hvad er nyttigt for skjoldbruskkirtlen

Der er en hel liste over fødevarer, hvis brug vil hjælpe dig meget i kampen mod skjoldbruskkirtsygdomme. Først og fremmest er disse produkter rig på selen, zink og vitamin C. Disse produkter omfatter:

  • enhver hav og hav fisk
  • skaldyr (rejer, krabber osv.)
  • frisk hvidløg
  • pistacienødder og jordnødder
  • bryggers gær
  • kokosnødder
  • svinekød og oksekød lever, hjerte
  • kyllingæg
  • græskar frø
  • Hercules
  • enhver bælgfrugter (bønner, ærter, linser osv.)
  • oksekød
  • rose hofter (super kilde til C-vitamin)
  • paprika
  • havtorn
  • solbær
  • saft fremstillet af frisk frugt (den såkaldte frisk juice)

Hvem er kontraindiceret brug af stoffet "Endonorm"

Der er ikke mange kontraindikationer, men der er nogle. Disse omfatter:

  • individuel intolerance
  • svangerskabsperiode
  • amning periode for kvinder
  • alder op til 12 år
  • betændelse i fordøjelsessystemet

Når du bruger "Endonorm" i nogle tilfælde, er fordøjelsesbesværet muligt. Der blev ikke observeret tilfælde af overdosering.

Samtidig brug af Endonorm og skjoldbruskkirtelhormoner er ikke ønskeligt. Eller i det mindste bør det gøres under ledelse af en læge.

Artiklen om lægemidlet horyaprpar har endnu ikke prøvet hvide spatel selv sommetider insisterer på vodka og acceptere. Hormoner er normale, men knoglerne på skjoldbruskkirtlen er 1

Antonina, du kan insistere på egen hånd, hvis der er et ønske. Mange finder det lettere at købe Endonorm, da værktøjet er bevist og bredt publiceret.

Kan jeg tage Endonorm, hvis det meste af skjoldbruskkirtlen allerede er fjernet, accepterer jeg Elteraksin 100.

Jeg tog Endonorm-koden med en diffus goiter, nu tager jeg Endocrinol to gange om året for forebyggelse, stoffet er ens, men koster 4 gange mindre.

I 2013 satte de et skjoldbruskkirtlen adenom. Lægen sagde, at fjernelsen er 100%. Jeg gik til en anden læge, og han ændrede behandlingsregimen, øgede dosen af ​​hormonet med et efterfølgende fald. Jeg købte også endonorm. Sager tabletter tyrosol under ordningen og endonorm også i henhold til ordningen. Tre måneder senere kom hun til lægen, han var meget overrasket og sagde, at adenom ikke kunne passere sådan. Seks måneder senere blev jeg fjernet fra registret. Dyrt, ja, men hvis du behandler behandlingen ansvarligt (jeg tog medicinen samtidig og gik i seng på samme tid til kl. 22.00), så kan du helbrede det. Sundhed for alle.

Hun tog en endonorm, et godt stof, men i den anden måned begyndte problemerne med mave-tarmkanalen og blev aflyst. Sagtinktur af potentilla plus endonorm 1 kapsel om dagen

  • Spørgsmål - svar (9)
  • Spruce terpentin (3)
  • Fir sap (3)
  • Interviews (2)
  • Cedarsaft (12)
  • Potentilla hvid (10)
  • Harpiksbaserede lægemidler (6)
  • Healing spirit tinctures (4)
  • Hørfrø, havtorn og andre olier (17)
  • Mumiyo (6)
  • Antlerprodukter (5)
  • Bee keeping produktion (14)
  • Mælketistel (5)
  • Sjældne medicinske planter, svampe (8)
  • Pine sap (2)
  • Herbal præparater til forskellige sygdomme (13)
  • Bever streamen - helbredende egenskaber og brugsanvisninger 15.08.2018
  • Propolis tinktur - den mest komplette instruktion om anvendelse til medicinske formål 27.07.2018
  • Pine cones marmelade - nyttige egenskaber og 3 madlavning opskrifter med fotos 01.06.2018
  • Rooibos te - nyttige egenskaber og mit første indtryk af et køb 05/28/2018
  • Kiwi er en super-sund bær til menneskers sundhed 24.05.2018

Jeg har en meget god ven (siden barndommen), en ivrig jæger og en fan af traditionelle medicinopskrifter, alle mulige rødder og medicinske urter. Vi ser om.

Uden overdrivelse ved alle om propolis! Nogen har lige hørt om dens medicinske egenskaber, og nogen har længe og med succes brugt dem til eget brug. Anvend.

Dagens artikel er et andet svar på en af ​​dine breve. Her er teksten til brevet, som jeg for nylig modtog. Irina, hej. Nyligt besøgt med en ven.

Hej alle sammen! Jeg elsker te og drikker det i store mængder. Hvis der er en mulighed, så bestiller jeg løbende nogle nye varer, de som du ikke kan købe i gratis.

For nylig modtog jeg et lidt usædvanligt brev, hvor Olga fra Zlatoust bad mig om at fortælle om de velkendte egenskaber ved en kendte kiwi. Her er teksten i brevet. Irina.

2018/01/22. Vær opmærksom! Altai-nøglen blev meget populær, og mange butikker begyndte at kopiere den. Som regel tilbyder de det meget billigt (for eksempel 250.

Hej, kære fans af traditionel medicin. I dagens artikel vil jeg gerne berøre anvendelsen af ​​et sådant produkt som mumie til medicinske formål. Them.

Velkommen! Jeg er glad for at byde alle gæsterne på min blog velkommen, og i dag vil jeg gerne røre ved brugen af ​​Potentilla hvide til behandling af en lang række sygdomme.

God dag til alle læsere af webstedet "Helbredende kraft af terpentin." I dag vil vi diskutere den såkaldte "sibiriske udrensning". Dette er en temmelig populær måde at rense kroppen på.

God eftermiddag, kære læsere af min blog. Senest åbnede jeg en sektion, hvor jeg begyndte at udgive artikler om forskellige urtepræparater. Oplader disse repræsenterer.

2018/01/22. Vær opmærksom! Altai-nøglen blev meget populær, og mange butikker begyndte at kopiere den. Som regel tilbyder de det meget billigt (for eksempel 250 rubler.

Mange mennesker med skjoldbruskkirtlen har hørt om de mirakuløse virkninger på hendes hvide Potentilla, men der er mange spørgsmål om brugen. Til.

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: kosttilskud, udstyr, svindlere

Vi vil beskytte vore venner og lukker fra scener og svindel!


DE DREV PENGER FRA TRUSTING ELDER OG PATIENTER!

Vi hører ofte og ser annoncer til alle slags mirakuløse stoffer og enheder. Mange regionale og endda føderale medier, søgemaskiner og sociale netværk sælger reklamer til svindlere og skurke, der drager fordel af sygdomsproblemer og pensionister hver dag. Ved hjælp af deres troværdighed og håber at forbedre deres sundhed lokker de dem de sidste penge og tilbyder dem under behandling af alvorlige sygdomme - kosttilskud, parfume, mirakelapparater og endog falskmagasiner. Internettet er fyldt med reklame for tvivlsomme stoffer. At finde de rigtige oplysninger bliver vanskeligere.

At tjene penge på gamle mennesker, syge og tillidsfulde mennesker er en moralsk forbrydelse!

Vores site indsamler og offentliggør information om falske stoffer, kosttilskud, medicinsk udstyr, som under dække af ægte hjælp annonceres og sælges af svindlere. Vi beder vores besøgende om at kommentere materialet på webstedet, informere os om nye lægemidler svig, fortæl sandheden til deres forældre, bekendte og personer, der ikke har adgang til internettet. Det er trods alt på troværdigheden og manglen på information, at bedragerne bygger deres beskidte forretning.

NYT: BUDS

NYE: ENHEDER

Nye materialer

Farlig medicin - nyheder

Tilskud Endonorm og skjoldbruskkirtlen. Anmeldelser, priser

Vores besøgende Igor skriver: ENDONORM® er en ny agent til behandling af skjoldbruskkirtlenes sygdomme. Hvor meget er et ægte stof. En slægtning har en diffus goiter. De foreslår en operation for at fjerne halvdelen af ​​skjoldbruskkirtlen, men denne medicin, som de siger, vil tillade uden kirurgi. Kan du tro?

Kære Igor, du kan kun tro på den behandlende læge. Endonorm er ikke et lægemiddel, men et kosttilskud baseret på lægeplanter. Kosttilskud er meget populært og registreret i Roszdravnadzor, og det er derfor et "rigtigt" kosttilskud, men ikke et lægemiddel. Derfor er spørgsmålet om at erstatte kirurgisk indgreb med et behandlingsforløb med en bioadditiv, for at sige det mildt, meget kontroversielt. At gentage: Kun lægen beslutter sådanne ting. Du kan ikke stole på reklame i sådanne situationer.

Endonorm sælgere rapporterer, at albine indeholdt i en af ​​komponenterne i tillægget - roden af ​​den hvide Potentilla - er den vigtigste komponent i kosttilskud. Det har en skjoldbruskkirtel effekt. Andre urter derudover er ekstrakter af et treartet tog, rødder af blød lakrids og pulver af thallus sukkerholdig laminaria.

registrering

  • Produkter: Biologisk aktiv kosttilskud "ENDONORM" (400 mg kapsler) (TU 9197-002-80884467-08 som ændret. № 1, 2)
  • Certifikat nr.: 77.99.11.3. У.11190.12.09 af 02.12.2009
  • Producent: CJSC MiraksBioFarma, 121059, Moskva, ul. Bryansk, 5
  • Modtager (sælger): Phytopanacea LLC, 125009, Moskva, ul. Tverskaya, d. 19/31, s. 1 af. 45
  • Ansøgning: Til salg til befolkningen via apotekskæden og specialbutikkerne, distributionsnets afdelinger som et biologisk aktivt kosttilskud - en kilde til glycyrrhizinsyre og tanniner, en ekstra kilde til iod.

Endonorm kan købes på apoteket, og derfor er det i modsætning til de fleste lægemidler på vores hjemmeside ikke involveret i bedrageriske ordninger og mistænkelige salgsmetoder. Imidlertid er prisen meget høj: 1.500 rubler per pakke med 60 kapsler og 1.800 rubler pr. Pakning med 90 kapsler.

Vi beder vores besøgende om at forlade sandfærdige, gyldige anmeldelser af Endonorm kosttilskud, dets effektivitet og at give vigtig information relateret til dette produkt.


Hvis materialet er vigtigt for dig - del det på dit sociale netværk:

Endonorm

Beskrivelse pr. 10/17/2016

  • Latin navn: Endonorm
  • Aktiv ingrediens: Potentilla alba ekstrakt
  • Producent: Phytopanacea OJSC, Rusland

struktur

Sammensætningen af ​​lægemidlet omfatter hovedkomponenten: ekstrakt af hvid rovchatka rod.

Også dens komponenter er: ekstrakter af lakridsrødder, græs i en række tredobbelt og pulver fra thallus af sukkerholdig laminaria.

Udgivelsesformular

Endonorm fremstilles i form af kapsler pakket i 60 og 90 stykker i hætteglas.

Farmakologisk aktivitet

Lægemidlet har skjoldbruskkirtlen og gonadotrope virkninger.

Farmakodynamik og farmakokinetik

Som en del af dette kosttilskud indeholder en blanding af planteekstrakter. Grundlaget for det er silverweed hvid. Endonorm omfatter også i sin sammensætning sådanne vegetabilske komponenter som en tredobbelt rækkefølge, lakrids og sukkerholdige kelp i pulverform.

Det skal bemærkes, at den hvide potentilla rod i Endonorm forårsager dens terapeutiske virkning, medens de resterende stoffer fremkalder en forstærkende virkning.

Behandling af skjoldbruskkirtlen med Endonorm med rødt af hvid styrke hjælper med at genoprette sin aktivitet og morfologiske struktur. Samtidig har lægemidlet en gavnlig effekt i behandlingen af ​​hyperplastiske sygdomme, der er karakteristiske for kvinders reproduktive system.

Det er etableret, at phenolforbindelser, der er en del af hovedstoffet til syntese af thyroid-stimulerende hormon i hypofysenes anterior lob. Behandling af skjoldbruskkirtlen med Endonorm fremmer derfor skjoldbruskkirtlenes tilbagevenden til dets eutheroidtilstand og normaliserer strukturen af ​​skjoldbruskkirtlen.

Gunstige handlinger har andre komponenter i stoffet. For eksempel indeholder lakrids glycyrrhizic syrer, som kan normalisere binyrens aktivitet, det seksuelle og immunsystem, og også genoprette den hormonelle balance i kroppen.

Den tredobbelte sekvens er mættet med polyphenoliske forbindelser, der udviser immunmodulerende aktivitet, hvilket bidrager til opnåelsen af ​​en terapeutisk virkning i behandlingen af ​​autoimmun thyroiditis og diffus giftig goiter.

Laminaria sugary indeholder mange makro - og mikronæringsstoffer. Derfor forbedrer brugen af ​​Endonorm med den hvide potentilla rod i skjoldbruskkirtlen tilstanden af ​​dets væv og normaliserer de biokemiske processer forbundet med denne kirtel.

Indikationer for brug

Anvendelsen af ​​Endonorm med hvid Potentilla rod anbefales som et fødevaretilsætningsstof med mangel på tanniner, glycyrrhizinsyre og iod. Særligt akut behov for dette lægemiddel opstår i behandlingen af ​​forskellige sygdomme i skjoldbruskkirtlen, for eksempel:

Kontraindikationer

Det anbefales ikke at tage dette middel til:

Bivirkninger

Når der blev taget dette kosttilskud, var der ingen tilfælde af bivirkninger. Det bør dog ikke udelukkes manifestationer af allergiske reaktioner.

Endonorm, brugsanvisninger (metode og dosering)

Som angivet ved brugsanvisningen Endonorm tages kapsler oralt, klemt vand. Gør det bedre før du spiser mad, om 10 minutter. Den normale daglige dosis er en kapsel til 3 enkeltdosis.

Varigheden af ​​terapeutiske forløb varierer inden for 2-6 måneder.

Om, hvordan du tager Endonorm med en bestemt sygdom, forklarer i detaljer den behandlende læge. Dette er normalt den gennemsnitlige dosis, da lægemidlet er en del af en omfattende behandling. Hvis det er nødvendigt, og råd fra en læge kan øge dosen til 6 kapsler. Hvis patienten ikke forstår præcist eller tvivler på, hvordan man tager Endonorm korrekt, skal du finde ud af alt sammen med din læge eller kontakte en anden, mere kompetent specialist.

Behandling af skjoldbruskkirtlen Endonorm

De mest almindelige lidelser i skjoldbruskkirtlen er autoimmune sygdomme. Virkningen af ​​antithyroid antistoffer fører gradvist til ødelæggelse af kirtelceller, som derefter ikke er i stand til fuldt ud at udføre deres funktioner. Ofte føler folk ikke disse processer i lang tid. Årsagen til udviklingen af ​​patologi er både miljøfaktorer og genetisk prædisponering såvel som tidligere infektionssygdomme og stress.

Når autoimmun thyroiditis diagnosticeres, er behandling med Endonorm og andre lægemidler rettet mod at opretholde normale hormonniveauer i skjoldbruskkirtlen. Særligt vigtigt er rettidig aktivering af stofskifte og andre genopretningsprocesser, som dette lægemiddel kan gøre.

overdosis

Der er ikke fundet tilfælde af overdosering.

interaktion

Den kombinerede anvendelse af dette lægemiddel med hormonelle midler og thyreostatika er kun mulig under lægeligt tilsyn, da uønskede reaktioner ikke udelukkes.

Salgsbetingelser

Opbevaringsforhold

Til opbevaring af kapsler, der er passende tørre, mørke og kølige steder, beskyttet mod børn.

Holdbarhed

analoger

De vigtigste analoger er følgende præparater: Thyroid Composite, Iod-Aktiv, Mercazolin, Endocrinol, Eutirox.

Endonorm Anmeldelser

Forskellige typer af sygdomme forbundet med hormonforstyrrelser forstyrrer mange mennesker. Derfor diskuteres behandling af skjoldbruskkirtlen ved Endonorm og populære metoder specielt ofte, da de betragtes som sikre og ret effektive.

Lægemidlet Endonorm, hvor patientanmeldelser er mere positive, ordineres normalt som en del af kompleks terapi. Ofte siger brugerne, at at tage dette stof hjælper dem med at opretholde en god sundhedstilstand, der markant forbedrer deres livskvalitet.

Når hypothyroidisme behandles af Endonorm, så er der selvfølgelig ingen øjeblikkelig virkning. Det tager imidlertid lidt tid, og patienterne begynder at føle sig meget bedre, uønskede symptomer forsvinder. Forbedring bekræftes af laboratorieværdier. Selvom behandling af hypothyroidisme Endonorm tilbringer i lang tid, men den terapeutiske virkning varer lang tid.

Behandlingen af ​​hyperthyroidisme Endonorm er omtrent den samme effektive, men for at vise resultatet er det også nødvendigt at vælge det rette valg af terapeutisk regime og et langt terapeutisk kursus. Nogle patienter rapporterer dog, at den terapeutiske virkning er kortvarig og næsten umiddelbart efter at have stoppet det, kommer uønskede symptomer tilbage. Mens andre siger, at behandling af hyperthyroidisme med Endonorm bragte dem betydelig lindring i lang tid.

Foruden foraene er der mange sammenligninger af narkotika med lignende handlinger. Blandt dem findes oftest Endonorm, anmeldelser af læger om hvilke der er noget andet. Nogle eksperter bekræfter også effektiviteten af ​​dette værktøj, mens andre ikke bruger det i deres praksis, men de mener, at "det vil ikke være værre end ham", men de har ikke tillid til et positivt resultat.

Behandling af thyrotoksicose af Endonorm som led i kompleks terapi diskuteres ikke mindre aktivt. Når man vælger lægemidler, lænker specialister sig ofte mod dette særlige middel, fordi de indeholder ekstra komponenter - laminaria, en serie og lakridsrod, som øger effekten. Under alle omstændigheder kræver behandling af tyrotoksikose med Endonorm udvælgelsen af ​​den passende dosering og dosering for hver patient og tillader ikke brug uden receptpligtig recept.

Pris Endonorm, hvor kan man købe

Du kan købe Endonorm i Moskva til en pris på 2100 rubler på næsten ethvert apotek.

Prisen på stoffet i Ukraine er omkring 189 UAH. Samtidig er det ret svært at købe Endonorm med den hvide potentilla root på apoteket, men du kan bestille det online.

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: kosttilskud, udstyr, svindlere

Vi vil beskytte vore venner og lukker fra scener og svindel!


DE DREV PENGER FRA TRUSTING ELDER OG PATIENTER!

Vi hører ofte og ser annoncer til alle slags mirakuløse stoffer og enheder. Mange regionale og endda føderale medier, søgemaskiner og sociale netværk sælger reklamer til svindlere og skurke, der drager fordel af sygdomsproblemer og pensionister hver dag. Ved hjælp af deres troværdighed og håber at forbedre deres sundhed lokker de dem de sidste penge og tilbyder dem under behandling af alvorlige sygdomme - kosttilskud, parfume, mirakelapparater og endog falskmagasiner. Internettet er fyldt med reklame for tvivlsomme stoffer. At finde de rigtige oplysninger bliver vanskeligere.

At tjene penge på gamle mennesker, syge og tillidsfulde mennesker er en moralsk forbrydelse!

Vores site indsamler og offentliggør information om falske stoffer, kosttilskud, medicinsk udstyr, som under dække af ægte hjælp annonceres og sælges af svindlere. Vi beder vores besøgende om at kommentere materialet på webstedet, informere os om nye lægemidler svig, fortæl sandheden til deres forældre, bekendte og personer, der ikke har adgang til internettet. Det er trods alt på troværdigheden og manglen på information, at bedragerne bygger deres beskidte forretning.

NYT: BUDS

NYE: ENHEDER

Nye materialer

Farlig medicin - nyheder

Tilskud Endonorm og skjoldbruskkirtlen. Anmeldelser, priser

Vores besøgende Igor skriver: ENDONORM® er en ny agent til behandling af skjoldbruskkirtlenes sygdomme. Hvor meget er et ægte stof. En slægtning har en diffus goiter. De foreslår en operation for at fjerne halvdelen af ​​skjoldbruskkirtlen, men denne medicin, som de siger, vil tillade uden kirurgi. Kan du tro?

Kære Igor, du kan kun tro på den behandlende læge. Endonorm er ikke et lægemiddel, men et kosttilskud baseret på lægeplanter. Kosttilskud er meget populært og registreret i Roszdravnadzor, og det er derfor et "rigtigt" kosttilskud, men ikke et lægemiddel. Derfor er spørgsmålet om at erstatte kirurgisk indgreb med et behandlingsforløb med en bioadditiv, for at sige det mildt, meget kontroversielt. At gentage: Kun lægen beslutter sådanne ting. Du kan ikke stole på reklame i sådanne situationer.

Endonorm sælgere rapporterer, at albine indeholdt i en af ​​komponenterne i tillægget - roden af ​​den hvide Potentilla - er den vigtigste komponent i kosttilskud. Det har en skjoldbruskkirtel effekt. Andre urter derudover er ekstrakter af et treartet tog, rødder af blød lakrids og pulver af thallus sukkerholdig laminaria.

registrering

  • Produkter: Biologisk aktiv kosttilskud "ENDONORM" (400 mg kapsler) (TU 9197-002-80884467-08 som ændret. № 1, 2)
  • Certifikat nr.: 77.99.11.3. У.11190.12.09 af 02.12.2009
  • Producent: CJSC MiraksBioFarma, 121059, Moskva, ul. Bryansk, 5
  • Modtager (sælger): Phytopanacea LLC, 125009, Moskva, ul. Tverskaya, d. 19/31, s. 1 af. 45
  • Ansøgning: Til salg til befolkningen via apotekskæden og specialbutikkerne, distributionsnets afdelinger som et biologisk aktivt kosttilskud - en kilde til glycyrrhizinsyre og tanniner, en ekstra kilde til iod.

Endonorm kan købes på apoteket, og derfor er det i modsætning til de fleste lægemidler på vores hjemmeside ikke involveret i bedrageriske ordninger og mistænkelige salgsmetoder. Imidlertid er prisen meget høj: 1.500 rubler per pakke med 60 kapsler og 1.800 rubler pr. Pakning med 90 kapsler.

Vi beder vores besøgende om at forlade sandfærdige, gyldige anmeldelser af Endonorm kosttilskud, dets effektivitet og at give vigtig information relateret til dette produkt.


Hvis materialet er vigtigt for dig - del det på dit sociale netværk:

Anvendelse af Endonorm-supplementet i behandlingen af ​​hypertyreose

Hyperthyroidisme er en patologi af det endokrine system, hvor skjoldbruskkirtlen øger sin aktivitet og producerer flere hormoner end normalt. Ofte, før lægen bestemmer forekomsten af ​​denne sygdom, er der allerede sket en svigt i den hormonelle baggrund. Dette tyder på, at sygdommens fremskridt forekommer ubemærket, og det kan ikke detekteres, indtil aktiviteten af ​​hele det endokrine system ændres.

Denne sygdom er som regel fastgjort i den kvindelige halvdel af befolkningen end hos hanen. Mænd lider også af hormonelle sygdomme meget sjældnere. Afhængigt af hvordan sygdommen udvikler sig, kan den være primær eller sekundær. Sygdommen af ​​den primære type skyldes, at overtrædelserne specifikt vedrører selve kirtlen, og den sekundære type hypertyreose forekommer på grund af læsioner i hypofysen. Årsagen til dette kan være traumer, tumorer og endda virkningerne af infektioner.

Hyperthyroidisme har tendens til at fremskynde metabolske processer i kroppen og øge dens aktivitet. Dette skyldes, at hormonniveauet stiger. Samtidig kræver kroppens væv mere ilt, calcium, nitrogen, magnesium og fosfor frigives mere aktivt. Og niveauet af glukose i blodet vokser. Sygdommen fremkalder krænkelsen af ​​andre organers funktioner. Binyrerne, bugspytkirtlen og reproduktionssystemet er mere almindeligt påvirket.

Faktorer og tegn på udviklingen af ​​sygdommen

Hovedårsagerne til at fremkalde udviklingen af ​​sygdommen er:

  • tilstedeværelsen af ​​skjoldbruskkirtlen abnormiteter
  • hormonal svigt
  • forurenet miljø
  • autoimmune sygdomme;
  • arvelig faktor
  • erfaringer og stærk stress.

Patologi har følgende funktioner:

  • nervøsitet;
  • irritabilitet;
  • rysten;
  • øget appetit
  • vægtreduktion
  • muskel svaghed;
  • krænkelse af hjertet
  • overgrowth af skjoldbruskkirtlen;
  • intens sved
  • dysfunktion af reproduktive system;
  • krænkelse af menstruationscyklussen.

Hos kvinder, der står over for dette problem, krænkes reproduktionssystemets funktioner. Deres menstruationer bliver smertefulde og uregelmæssige, og deres udledning falder. At foretage en sådan diagnose påvirker opfattelsesprocessen. Hvis en mand er syg, fører sygdommen til et fald i hans libido, og gynækomasti opstår ofte. Hvis sygdommen er til stede i lang tid, kan den udløse udviklingen af ​​osteoporose.

diagnostik

For at foretage en nøjagtig diagnose udfører lægerne en analyse af skjoldbruskkirtelstimulerende hormonniveauer. Til dette skal du bestå en blodprøve. Hvis hyperthyroidisme opstår, reduceres niveauet af dette hormon. Desuden kan lægen ordinere en test for antistoffer, der kan beskadige skjoldbruskkirtlen.

Sådanne undersøgelser som en ultralyd er nødvendige, når skjoldbruskkirtlen er forøget. Hvis der ved en ekstern undersøgelse af skjoldbruskkirtlen ved hjælp af palpation opdages en tumor, kan lægen bestille et radionuklidundersøgelse. Ved hjælp af denne procedure er det muligt at påvise tilstedeværelse eller fravær af knuder.

Hvis knuderne i området af skjoldbruskkirtlen stadig findes, lægger lægen spørgsmålet om operationen. Men kirurgi er kun mulig, når hormonniveauet vender tilbage til det normale.

behandling

Behandling af sygdommen er nødvendig. Det skal udføres straks efter diagnosen, ellers er det i menneskekroppen irreversible ændringer muligt. Sådanne ændringer kan påvirke både børn og voksne.

Brug ofte additivet "Endonorm" til terapeutiske formål. Det undertrykker funktionen af ​​skjoldbruskkirtlen og normaliserer dens aktivitet. Radioaktivt iod til behandling anvendes også, og kirurgiske procedurer anvendes kun i de mest ekstreme tilfælde.

Endonorm er et plantebaseret supplement, det er ikke et hormonelt middel. Endonorm blev udviklet af det russiske firma Phytopanacea. I 2005, da de undersøgte rod og rhizomet af den hvide cinquefoil, identificerede de en ny forbindelse, dette er albinin.

Ved tilberedning af kosttilskudet Endonorm var den vigtigste aktive ingrediens ekstraktet af hvide rovchatka rødder. Når det indtages, reagerer det på produktionen af ​​skjoldbruskkirtelstimulerende hormon, normaliserer dets mængde. Også stoffet er i stand til at normalisere strukturen af ​​skjoldbruskkirtlen og normalisere skjoldbruskkirtlen.

Men det aktive stof betyder "Endonorm" - dette er ikke dets eneste komponent, det suppleres af følgende komponenter:

  • Naket lakrids, som normaliserer binyrerne, immunforsvaret og det reproduktive system. Denne komponent hjælper også med at genoprette balancen af ​​hormoner.
  • Phenylpropanoider og iridioider, der hjælper med at genoprette immunsystemets aktivitet.
  • Sugar kelp, som hjælper med at stabilisere skjoldbruskkirtelprocesser, og kompenserer også for manglen på makronæringsstoffer og mikroorganismer i kroppen.

Fødevareadditiv "Endonorm" har følgende egenskaber:

  • effektiv til behandling af sygdomme, der tidligere ikke gav efter konservativ behandling;
  • gør tyrotrop og gonadotrop aktivitet på organismen;
  • forbedringer observeres efter at have taget det første kursus af lægemidlet;
  • hjælper med at korrigere hyperfunktionen af ​​skjoldbruskkirtlen og dens hypofunktion
  • hjælper med at fjerne den inflammatoriske proces af de kvindelige kønsorganer;
  • normaliserer niveauet af skjoldbruskkirtelhormoner;
  • bidrager til forsvinden af ​​knuder.

Dette tillæg anvendes i kurser, det er ikke ordineret til patienter for livet, og det er dets største forskel på hormonelle stoffer. Midler har form af kapsler af turkis-hvid farve. Inde i kapslen indeholder et stof, der ligner et pulver. Kapsler er solgt i plastflasker, 60 eller 90 stykker i hver flaske.

Indikationer og kontraindikationer for brugen af ​​tilsætningsstoffet "Endonorm"

Indikationer for brugen af ​​dette værktøj er sådanne sygdomme og lidelser:

  • hyperthyroidisme - et overskud af hormoner produceret af skjoldbruskkirtlen;
  • hypothyroidisme - utilstrækkelig produktion af skjoldbruskkirtelhormoner;
  • autoimmun thyroiditis eller goiter, karakteriseret ved inflammation af skjoldbruskkirtlen
  • nodular goiter;
  • forebyggelse af skjoldbruskkirtlen
  • klimasyndrom;
  • endometriose;
  • bryst;
  • metabolisk syndrom.

Der er tilfælde, hvor behandling med Endonorm er kontraindiceret hos patienter. Dette skyldes nogle funktioner i kroppen. Blandt kontraindikationerne er følgende forhold:

  • patient alder op til 12 år
  • overfølsomhed over for lægemidlet eller dets bestanddele
  • amning;
  • periode med at bære et barn.

Bivirkninger af Endonorm, kompatibilitet med andre midler

Blandt bivirkningerne af kosttilskud udsender forstyrrelser i fordøjelsessystemet.

En uønsket farmakologisk effekt kan observeres, hvis du kombinerer brug af Endonorm med thyreostatika eller med thyreoideahormoner. Kun den behandlende læge kan afgøre, om disse lægemidler er kompatible, eller foreskrive et kosttilskud med medicin.

Hvis samtidig foreskrevne strumogene lægemidler med et kosttilskud, svækker effekten af ​​den første. Hvis du tager stoffer med strumogennym handling, så produktion og dannelse af skjoldbruskkirtelhormoner. Disse stoffer er:

  • "Phenytoin";
  • "Insulin";
  • "Fluoxetin";
  • "Carbamazepin";
  • "Phenobarbital";
  • parathyreoideahormon;
  • præventionsmidler, der indeholder hormonet østrogen.

Anvendelse af

Med henblik på behandling inden for terapien kan Endonorm supplementet administreres en kapsel ti minutter før et måltid. Et sådant regime af kapsler antager dens følgende dosering:

  • voksne rådes til at tage tre tabletter om dagen;
  • børn ordineres kapsler to gange om dagen.

De første 20 dage af behandlingsforløbet med kosttilskud tager patienter to kapsler af lægemidlet om dagen. Men behandlingsforløbet kan vare fra to til tre måneder. Mellem behandlingskurser kan du tage en pause fra fem dage til en uge.

Endonorm kan anbefales til patienter til profylakse. Til dette formål tages det i en kapsel to gange om dagen, det er doseringen for voksne. Børn er ordineret en kapsel om dagen. Profylaktisk tilskud varer cirka en måned. Hvis behovet for behandling opstår igen, får han kurser seks måneder senere.

Kost og anbefalinger

Når du tager Endonorm-produktet, kan du opnå en god effekt, hvis du følger nogle af reglerne i kosten og nogle specielle instruktioner. Således anbefales det ikke at bruge produkter, der har en strumogen virkning, de indeholder thiocyanaty. Disse er fødevarer som kål, sojabønner, rodfrugter, rober, broccoli og canola. Du kan ikke bruge den hvide kål og farve Brysselkål. Hvis du virkelig vil spise sådanne fødevarer, så skal deres menu være så lille som muligt.

Patientkontakt med tungmetaller bør begrænses til maksimum. Tungmetaller er fluor, brom, krom og andre halogener. Det er også umuligt at kontakte garbitsida og pesticider.

Du bør spise flere fødevarer, der indeholder zink, selen og vitamin C. Disse er fisk og skaldyr, hvidløg, pistacienødder, rødt kød, lever, æg, kokosnød, havregryn, brygersgær. Du kan trække på manglen på sporstoffer med bælgplanter, te fra hofterne, sorte vinmarker, havtorn og rød peber sød sorter.

Kosten til hypertyreose er meget vigtig, da den hjælper med at understøtte funktionen af ​​skjoldbruskkirtlen og hele organismen. Fra kosten bør udelukkes den mad, der er svært at fordøje ved kroppen, eller som indeholder en masse kolesterol. De resterende produkter vælges også i henhold til følgende regler:

  • mængden af ​​sødt spist reduceres;
  • en masse rå grøntsager, urter, bær og frugter indføres i kosten;
  • kød er erstattet med fisk og skaldyr;
  • faste dage bør ordnes regelmæssigt.

Kost til en sygdom som hypertyreose, har karakter af en hjælpemetode, og det kan ikke være den vigtigste behandling. Men dens overholdelse er stadig nødvendig for at fremskynde helingsprocessen. Listen over produkter, der kan indtages under behandlingen, omfatter:

  • tørrede frugter;
  • grøntsager og frugter i deres rå form
  • fedtfattige mejeriprodukter;
  • hirsehud
  • boghvede;
  • Produkter indeholdende animalsk protein;
  • torskelever
  • havkale;
  • fisk og skaldyr;
  • proteiner.

Indholdet af kulhydrater og fedtstoffer i kosten skal reduceres. Ved behandling af hyperthyroidisme fjernes følgende produkter fra dagmenuen:

  • hvedemel;
  • dåse mad;
  • saucer og pickles;
  • krydderier;
  • røget kød;
  • pølser;
  • margarin, fordi den indeholder flerumættede fedtstoffer, hvilket fremkalder øget produktion af hormoner;
  • kulhydrater hurtig assimilering, det er sukker og sød dej;
  • stærk te;
  • alkohol;
  • kaffe;
  • Salt er ikke udelukket fra kosten, men mængden er begrænset til mad;
  • soja i produkter i enhver form;
  • ris, raffineret sukker og andre raffinerede produkter;
  • tallerkener er højt i fedt.

Et sådant kosttilskud som "Endonorm" kan kun bruges efter høring af en læge. Hvis lægen godkender brugen af ​​et sådant middel til behandling af sygdomme i det endokrine system, kan behandlingen påbegyndes. Hvis du tager tilskuddet ukontrollabelt uden at konsultere din læge, kan dette ikke kun give et positivt resultat, men også skade patientens helbred.

Sådanne midler som Endonorm tjener som hjælpestoffer og må ikke give positive virkninger i tilfælde af alvorlige sygdomme. De er mere egnede til forebyggelse. Dette er en god hjælp til behandling af hyperthyroidisme, men sammen med det kan vi ikke udelukke medicin fra patologierne i skjoldbruskkirtlen. Men dette stof alene kan ikke klare sygdommen, det er ikke værd at sætte vores håb på.

Dermed er lægemidlet "Endonorm" et fødevaretilsætningsstof, som anvendes til behandling af sådanne sygdomme i skjoldbruskkirtlen som hyperthyroidisme. Sammen med dette foreskrive et værktøj, og hvis der er andre patologier. Dette værktøj er ordineret af en læge efter undersøgelse og diagnose. Selvmedicinering er ikke hensigtsmæssigt her, det kan ikke kun undlade at producere resultater, men forværre også tilstanden.

anmeldelser

Svetlana Zadorozhnaya, 32, Aznakaevo.

Min mand tog Endonorm supplementet. Jeg ved ikke hvordan, men hun hjalp os. Hans puls blev forbedret, og han var generelt bedre efter dette middel. Min mand havde en krænkelse i det endokrine system, og han tog først tyrosol, men symptomerne i form af højt blodtryk, hurtig puls og arytmi fortsatte. "Endonorm" begyndte vi at tage os selv, resultaterne er indlysende, efter at have bestået test for hormonel sammensætning var det tydeligt, at dette værktøj virker.

Yegor Stavitsky, 45 år gammel, Kopeisk.

På et tidspunkt var jeg syg, knogleskørtel. Og for at genoprette tog han stoffet Endonorm. Betingelsen forbedret om seks måneder. Lægen foreskrev mig ikke denne medicin, min ven rådede ham til min kone og begyndte at tage den. Værktøjet virker, og det hjalp mig, jeg forstår ikke, hvorfor lægerne ikke råder det til deres patienter.

Natalia Bykova, 29 år gammel, Tomari.

Autoimmun thyroiditis - Jeg blev diagnosticeret for fire år siden. Først blev jeg kun observeret af en endokrinolog og tog ingen specifik behandling. Men da funktionen af ​​skjoldbruskkirtlen begyndte at svække, blev jeg ordineret thyroxin. Selvfølgelig ville jeg ikke sætte mig på hormoner for livet, og derfor begyndte jeg at søge et alternativ til sådan behandling. Jeg valgte Endonorm kosttilskud, fandt gode anmeldelser om det, og begyndte at tage det. Efter behandling blev min tilstand forbedret, og hormoner vendte tilbage til normal.

Nikolay Bagulin, 30 år gammel, Krasnoznamensk.

Jeg er en endokrinolog, jeg arbejder i en byklinik. Jeg anbefaler svom-patienter et sådant værktøj som Endonorm. Det kan ikke tages med hormoner og antithyroide midler. Derefter vil effekten blive perverteret. Dette skyldes de forskellige virkninger af disse stoffer. Det er bedre at tage et tilskud fra plantelægemidler, snarere end hormonelle midler. Hormoner er kendt for at være ordineret i lang tid, og efter 2 års behandling genopbygges skjoldbruskkirtlen. Kroppen kan ikke længere udføre sine funktioner. Alt dette fører til det faktum, at selv gennemgangen af ​​behandling med hormoner er umulig uden at lægen overvejes i lyset af alle mulige konsekvenser.

Yderligere Artikler Om Skjoldbruskkirtlen

Alle ved om fordelene og betydningen af ​​vitamin D for kroppen. Det er nødvendigt for udviklingen af ​​muskuloskeletale systemet, styrken af ​​knogler, tænder og negle, korrekt metabolisme.

For normal funktion har den menneskelige krop simpelthen brug for jod. Dette element er involveret i en række forskellige processer og er et uundværligt stof til arbejdet i visse organer og systemer.

Testosteron er et hormon, der udfører en betydelig mængde vigtige funktioner, ikke kun i mandens krop, men også i kvindens krop.Svaret på spørgsmålet om, hvordan man øger testosteronniveauet hos kvinder, har længe været fundet af eksperter: Der er mange metoder og stoffer, der kan øge koncentrationen af ​​dette hormon.